Privacybeleid

Privacybeleid voor Hengelsportbaas.nl

Hengelsportbaas.nl respecteert de privacy van al haar gebruikers en bezoekers en is toegewijd aan het beschermen van hun persoonlijke informatie. Dit privacybeleid beschrijft hoe wij informatie verzamelen, gebruiken, onthullen en beveiligen.

Informatieverzameling en -gebruik Wij verzamelen informatie van onze gebruikers op verschillende manieren, waaronder:

Feedback en contact: Wanneer een gebruiker contact met ons opneemt, kunnen wij persoonlijke informatie verzamelen, zoals naam en e-mailadres.

Wij gebruiken de verzamelde informatie om onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden, zoals:

  • Verbeteren van onze website en diensten: Wij gebruiken de informatie om onze website en diensten te verbeteren en aan te passen aan de wensen en behoeften van onze gebruikers.
  • Communicatie: Wij kunnen onze gebruikers op de hoogte houden van belangrijke updates, nieuws en aanbiedingen via e-mail.

Onthulling van informatie Wij zullen uw persoonlijke informatie niet verkopen, verhuren of delen met derden, tenzij:

  • Wij wettelijk verplicht zijn: Wij zullen uw informatie onthullen als wij daartoe wettelijk verplicht zijn.
  • Beveiliging van onze rechten: Wij kunnen uw informatie onthullen als dit nodig is om onze rechten, eigendom of veiligheid te beschermen.

Beveiliging van informatie Wij nemen redelijke stappen om de verzamelde informatie te beveiligen tegen verlies, misbruik, onbevoegde toegang, onthulling, verandering en vernietiging.

Echter, geen enkele manier van informatieoverdracht via het internet of methode van elektronische opslag is 100% veilig. Daarom kunnen wij de absolute veiligheid van uw informatie niet garanderen.

Wijzigingen in dit privacybeleid Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk gewenst moment te wijzigen.