Over ons

Vissen is al een hele oude sport. Het wordt vaak doorgegeven van generatie op generatie. Ook wij van hengelsportbaas zijn al sinds vroege leeftijd helemaal gek van het vissen.

Met een groep vrienden de waterkant afgaan met een werphengel en een flinke doos aan kunstaas was en is altijd onze favoriete bezigheid. Weer of geen weer, elk vrij uurtje werd besteed aan het vissen.

Na jarenlang gevist te hebben, hebben we een behoorlijke hoeveelheid aan ervaring met vissen. In deze website delen we al onze ervaringen en kennis. Dit doen we met als doel om het vissers een stuk makkelijker te maken.

Wanneer je nog niet alle kennis in huis hebt over het vissen is het belangrijk om goed te weten welke spullen je nodig hebt, waar je moet vissen en waar je allemaal rekening mee moet houden. Maar ook het optuigen van een hengel kan lastig zijn en veel tijd kosten. Het kan een hoop tijd en energie schelen als je dit allemaal al weet.

Wij hebben de meeste kennis over het roofvissen, zeevissen en witvissen. Daarom zijn vooral dit de visserijen die we behandelen.

Op deze site behandelen we verschillende onderwerpen. Zoals hoe je een snoek vangt, wat het beste aas is voor bepaalde vissen, wat de beste stekken zijn, wat de beste tijden zijn om te vissen maar ook hoe je een werphengel optuigt!

Momenteel vissen wij zelf ook nog steeds, daarnaast hebben we erg veel plezier van het delen van onze kennis met de lezers.